Käytönjohto

Lohjan Sähkö ja Automaatio Oy on sähköjärjestelmien kokonaistoimittaja

Lue lisää

Käytönjohto

Määrätyt kiinteistöt (2c, 2d ja 3c) tarvitsevat lakisääteistä käytönjohtajaa. Käytönjohtajan vastuulla on esimerkiksi sähköturvallisuussäännökset ja työtä suorittavien henkilöiden valvonta ja opastus.

Kiinteistön haltijan on nimettävä sähkön käyttötöitä johtamaan riittävän sähköpätevyyden omaava käytönjohtaja. Yhtiömme palveluksessa on tarvittavan pätevyyden omaavia henkilöitä käytettävissä käytönjohtajuustehtäviin.

Mitkä asiat ovat käytönjohtajan vastuulla

Käytönjohtajalla on tehtäviä, jotka kuuluvat suoraan hänelle, eikä näitä saa siirtää muiden hoidettavaksi. Tälläisiä tehtäviä ovat turvallisuuteen ja henkilöstön ammattipätevyyden tarkastamiseen liittyvät tehtävät.

Osan töistä käytönjohtaja voi siirtää jollekin muulle, mutta silti näissäkin tehtävissä lopullinen vastuu kuuluu käytönjohtajalle. Suuresta vastuusta johtuen käytönjohtajalla tulee olla laajat toimintaoikeudet projektin aikana, jotta hän pystyy suoriutumaan tehtävästään ongelmitta.

Nykyään on myös mahdollista jakaa käytönjohtajan tehtäviä usealle eri henkilölle, mutta näistä on aina sovittava kirjallisesti lakien mukaisesti. Jos haluat lisätietoja käytönjohtajan vastuista ja tehtävistä, niin ota yhteyttä meihin.

Kiinteistön haltijan on nimettävä sähkön käyttötöitä johtamaan riittävän sähköpätevyyden omaava käytönjohtaja.

Kiinnostuitko?

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin pyrimme auttamaan sinua.

Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Soita 019 315606