Projektinjohto

Lohjan Sähkö ja Automaatio Oy on sähköjärjestelmien kokonaistoimittaja

Lue lisää

Projektinjohto

Kokeneet projektipäällikkömme toimivat sekä omissa toimituksissamme että myös asiakkaan projektien johdossa. Asiantuntijoidemme kokemuksen avulla varmistat projektien tehokkaan läpiviennin.

Ammattitaitoisella projektinjohtamisella varmistat kustannusten pysymisen budjetissa sekä toiminnallisesti parhaan ratkaisun projektillesi. Kokenut projektinjohtaja estää ongelmat, jotka saattavat ilmetä vasta vuosien kuluttua.

Nykypäivänä mitä laajempi projekti on, sitä enemmän sille asetetaan myös sopimuksia sekä velvotteita joiden läpiviemisistä meillä on kokemusta vuosikymmenien ajalta.

Projektinjohtoa erilaisiin projekteihin

Voimme toimia projektinjohtajina kokonaisvastuu-urakoitsijoina tai erillisten kokanaisuuksien projektinjohtajina. Normaalisti kokonaisvastuu-urakoissa toimimme  asiakkaan puolella projektin vastaavana tahona. Jolloin suurin osa kaikesta kommunikaatiosta menee meidän kautta ja asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Varsinkin suuremmissa projekteissa, jossa vastuu jakaantuu monen eri tahon kesken on tärkeää, että projektinjohdossa on laajan kokemuksen omaava projektinjohto. Meidän avulla pystytte varautumaan erikoisiinkin tilanteisiin projektin edetessä.

Nykypäivänä mitä laajempi projekti on, sitä enemmän sille asetetaan myös sopimuksia sekä velvotteita joiden läpiviemisistä meillä on kokemusta eri vuosikymmeniltä.

Kiinnostuitko?

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin pyrimme auttamaan sinua.

Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Soita 019 315606