Esisuunnittelu

Lohjan Sähkö ja Automaatio Oy on sähköjärjestelmien kokonaistoimittaja

Lue lisää

Esisuunnittelu

Teemme myös erilaisiin hankkeisiin liittyvää sähkön ja automaation esisuunnittelua. Esisuunnittelussa tekniset ominaisuudet suunnitellaan investointia varten ennen projektin etenemistä.

Samalla voidaan tarkastaa sähkön ja automaation esisuunnittelun vaikutuksia muuhun ympäristöön. Laadukkaalla esisuunnittelulla voidaan saada laadukkaampi ja paremmin toteutettu lopputulos. Esisuunnittelun lopuksi pyydetään tarjoukset eri urakoitsijoilta, jolloin saadaa vielä konkreettisempi kuva projektin edistymisestä sekä budjetista.

Miten esisuunnitteluprojekti etenee?

Aluksi tulee määritellä suunnitteilla olevan sähkö- tai automaatiojärjestelmän vaatimukset, budjetti sekä lopullisesta projektista saatavat hyödyt. Meillä on kokemusta monien erilaisisten projektien esisuunnittelun alustuksesta. Alussa luotu suunnitelma, budjetti ja hyödyt tulevat olemaan keskeisessä asemassa tarjouksien pyytämisessä ja lopullisen päätöksen tekemisessä.

Jos projekti on vaativampi laajuutensa vuoksi, tehdään heti alussa myös esitutkimusvaihe, jossa pyritään mahdollisimman tarkasti projektin tavoitteet.

Kun alustava suunnitelma on valmiina, niin pyritään selvittämään asiakkaan reunaehdot. Jos nämä vaikuttavat projektiin liikaa, niin niiden tärkeyttä pyritään selvittämään niin, että alkuperäinen tavoite ei kärsisi. Esisuunnittelussa olisi hyvä myös olla mukana lopullisia käyttäjiä, joiden toiveita pyritään ottamaan huomioon mahdollisimman aikaisin.

Esisuunnitteluun sisältyy myös kelpoisuussuunnitelma, joka on asiakkaan laatuvaatimusten mukaisesti luotu dokumentti. Kelpoisuussuunnitelman avulla voidaan lopuksi toteuttaa laaduntarkastus ja näin varmistua, että asiakas sai projektista haluaman hyödyn tarpeeksi laadukkaasti toteutettuna.

Esisuunnittelussa tekniset ominaisuudet suunnitellaan investointia varten ennen projektin etenemistä.

Kiinnostuitko?

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin pyrimme auttamaan sinua.

Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Soita 019 315606