Loppudokumentaatio

Lohjan Sähkö ja Automaatio Oy on sähköjärjestelmien kokonaistoimittaja

Lue lisää

Loppudokumentaatio

Osana projektitoimistamme on luonnollisesti loppudokumentointi, joka on osa jokaista sähkö- tai automaatioprojektia.

Laajemmissa projekteissa eri tahot voivat vastata vain tietyistä osa-alueista, jonka takia on tärkeää, että loppudokumentointi suoritetaan tarkasti. Loppudokumentoinnissa tulee ottaa huomioon asiakirjojen viralliset vaatimukset jälkiseuraamuksien välttämiseksi.

Huonosti tai huolimattomasti tehty loppudokumentointi voi aiheuttaa ongelmia asiakkaalle jopa vuosien päästä. Tämän takia on erityisen tärkeää, että loppudokumentoinnin tekee taho, jolla on kokemusta useista haastavimmistakin projekteista.

Tarkka loppudokumentointi helpottaa asiakkaan vastuuta

Kun loppudokumentoinnin hoitaa kokenut alan ammattilainen, niin projekti aloitetaan aikaisessa vaiheessa, jolloin kaikilla projektiin liittyvillä tahoilla on hyvässä muistissa tehdyt urakat. Esimerkiksi jos raportoinneista ei löydy jotain tarvittavaa tietoa, niin se saadaan selvitettyä helposti. Loppudokumentointi silti pyritään hoitamaan niin, ettei se veisi liikaa muiden osapuolten aikaa.

Loppudokumentointia helpottaa, jos työskenteleville tahoille annetaan tarkat ohjeistukset jo ennen projektia. Tällöin loppudokumentointi on parhaillaan vain tiedon kasaamista helposti esitettävään muotoon.

Loppudokumentaatio toimitetaan asiakkaalle sähköisenä ja paperisena.

Laajemmissa projekteissa eri tahot voivat vastata vain tietyistä osa-alueista, jonka takia on tärkeää, että loppudokumentointi suoritetaan tarkasti.

Kiinnostuitko?

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin pyrimme auttamaan sinua.

Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Soita 019 315606